Malatya TSO Başkanı Erkoç:

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya'nın birlikteliği ve beraberliği için hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya'nın birlikteliği ve beraberliği için hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Erkoç, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'ı ziyaret ederek, basın toplantısı düzenledi. Malatya'da son 15 gündür yaşanan TSO seçim heyecanının Bakanlar Kurulu kararıyla üç ay ötelendiğini anımsatan Erkoç, kalan üç ay içinde de tüccar, iş adamı ve sanayicinin dedikodulara kulağını tıkayarak, bu süreci tamamlamalarını temenni etti. Erkoç, "Seçimin, Malatya'da tüccarın seçimi olduğunu söylemiştik. Tüccarın seçimine kimsenin müdahil olmaması gerektiğini söyledik. 'Tüccar akıllıdır, işini bilir' dedik. Karşılıklı adaylar çıkarlar, yarışın sonunda kendi mesleğinde itibar gören arkadaşlar meclise seçilir. Seçim bittikten sonra da Malatya'nın tüm iş adamı, esnafı, yine kol kola gezer, kol kola beraber hareket eder. Ticari faaliyetlerini de devam ettirirler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Seçimin Malatya için hayırlar getirmesini temenni ettiklerini hatırlatan Erkoç, "İnşallah üç aylık süreçte de tüccar, iş adamı, sanayici dedikodulara kulağını kapayarak bu süreci tamamlayacak. Kimse kimseyi kırmaya yönelmesin. Kimse kimseyi incitmesin. Malatya'nın birlikteliği beraberliği için hareket etmek zorundayız" dedi.

Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: