Malatya Vali Saran'dan Belediye Başkanı Çakır'a Veda Ziyareti

Malatya Valisi Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a veda ziyaretinde bulundu.

Malatya Valisi Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a veda ziyaretinde bulundu.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan Saran, Çakır'ı makamında ziyaret etti. Burada konuşan Saran, Malatya'nın gelişimiyle ilgili Çakır'ın geleceğe yönelik öngörülü ve ciddi projeler ortaya koyduğunu belirtti.

Malatya'daki 3 yıllık görev süresinin dolu dolu hizmetlerle geçtiğini kaydeden Saran, pek çok çalışmayı Malatya Belediyesi'yle birlikte omuzladıklarını söyledi. Malatya'nın çok güçlü ve zengin dinamiklerinin olduğunu ifade eden Saran, "Pek çok çalışmayı belediye başkanımızla birlikte büyük bir uyum içinde yürüttük. Sağ olsun belediye başkanımız görevde bulunduğum süreç içerisinde Malatya'nın geleceğine ilişkin atılan her adımı destekledi. Kendisinden talep ettiğimiz her konuda bize yardımcı oldu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çakır da Malatya'nın Saran'dan çok istifade ettiğini dile getirerek, "Önemli olan uyum içinde çalışmaktı. Kurumların, ilgili birimlerin uyum içerisinde çalışması Malatya'ya çok şey kazandırıyor" dedi.

Saran'ın Malatya'da önemli hizmetlere imza attığını belirten Çakır, Saran'a teşekkür etti. Çakır, Saran'a kayısı kristali ile el dokuması halı hediye etti.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: