Malatya Valiliği Binası 22 Nisan’da Hizmette

Malatya Valiliği binasının 22 Nisan pazartesi gününden itibaren hizmete açılacağı bildirildi.Valilik binasının Eylül 2011...

Malatya Valiliği binasının 22 Nisan pazartesi gününden itibaren hizmete açılacağı bildirildi.

Valilik binasının Eylül 2011 tarihinden beri süren tadilat çalışmasının tamamlandığı ve Pazartesi gününden itibaren Valilik bürolarının hizmete başlayacağı bildirildi.

Bu arada, Nüfus İl Müdürlüğü’nün tadilat yapılan Valilik binasına taşınacağı, ancak Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün ise Polisevi karşısındaki Halk Eğitim Merkezi binasında hizmetini sürdüreceği ifade edildi. Nüfus cüzdanı işlemlerinin Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde yapıldığı vurgulandı.

Reklam
Reklam

1941 yılından bu yana kullanılan ve tabiat varlığı olarak tescil edilen Valilik binası, aslına uygun olarak onarıldı. İhalesine göre 8 ay sürmesi planlanan onarım 19 ay sürdü.

Tadilat süresince Valilik birimleri, polis evi karşısındaki Halk Eğitim Merkezi binasında hizmet verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: