Malatya Valiliği Binası Hizmete Açıldı

Valilik binasının Eylül 2011 tarihinden beri süren tadilat çalışmasının büyük oranda tamamlandığı, Valilik bürolarının...

Valilik binasının Eylül 2011 tarihinden beri süren tadilat çalışmasının büyük oranda tamamlandığı, Valilik bürolarının hizmete başladığı belirtildi.

Valilik binası önü ve cevre düzenleme çalışmaları ile bazı birimlerin taşınma işleminin devam ettiği ifade edildi. Nüfus İl Müdürlüğü’nün tadilat yapılan valilik binasına taşındığı, ancak Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün ise Polisevi karşısındaki Halk Eğitim Merkez binasında hizmetini sürdüreceği, nüfus cüzdanı işlemlerinin Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde yapıldığı vurgulandı.

Reklam
Reklam

Valilik binası, aslına uygun olarak onarıldı. Tadilat süresince valilik birimleri, polis evi karşısındaki Halk Eğitim Merkezi binasında hizmet verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: