Malatya Valiliği'nden Bayram Tedbirleri

Malatya Valiliği, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur içinde geçirmeleri için bir dizi tedbir aldı.

Malatya Valiliği, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur içinde geçirmeleri için bir dizi tedbir aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın huzur içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla halkın can ve mal güvenliğiyle ilgili hizmetlerin aksatılmadan yerine getirilmesi için tedbirler alındığı belirtildi.

Vatandaşların ihtiyaç duymaları halinde 155 Polis İmdat, 156 Jandarma İmdat ve 110 İtfaiye gibi telefonları arayabilecekleri ifade edilen açıklamada, kurumların telefon numaralarına da yer verildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, ayrıca Devlet Hastanesi ve Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü acil servisinde 2 uzman doktor, 2 pratisyen doktor, 2 hemşirenin devamlı görev başında bulunacağı, polikliniklerde yeteri kadar sağlık personeli ve doktorun görev yapacağı kaydedildi.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: