Malatya Valisi Şahin, Büz Şantiyesinde Incelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Vasip Şahin, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı büz şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Malatya Valisi Vasip Şahin, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı büz şantiyesinde incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi'nin 2012 yılında 12 bin büz imal etme hedefi bulunduğunu belirten Şahin, bu hedefin üzerine çıkılarak işletmenin 13 bin 200 büz ürettiğini ifade ederek, başarılı ve disiplinli çalışmaları dolayısıyla personele teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ise yapılan çalışmalar hakkında Şahin'e bilgi verdi. İşletmenin kırsalda bulunan belde ve köylerin ihtiyacı olan yolların yapımında, tarımsal sulamaların yol geçiş güzergahlarında kullanılmak üzere büz ürettiğini anlatan Kaya, farklı ebatlarda büz üreten işletmenin, ilkbahar döneminde çalışmaya başladığını, kış sezonunda da çalışmasına ara verdiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz