Malatya Valisi Şahin, Çocuklar Ve Yaşlılarla Bayramlaştı

Malatya Valisi Vasip Şahin ve eşi Şeyma Şahin ile birlikte, huzurevi, sevgi evleri ile yetiştirme...

Malatya Valisi Vasip Şahin ve eşi Şeyma Şahin ile birlikte, huzurevi, sevgi evleri ile yetiştirme yurdunu ziyaret ederek yaşlı ve çocuklara hediye dağıttı.

Vali Şahin ve eşi, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, İl Jandarma Alay Komutanı Vekili Albay Mustafa Uğur ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde, kurum sakinlerinin Kurban Bayramı'nı kutladı. İlk önce huzurevini ziyaret eden Vali Şahin, burada yaşlılarla sohbet etti. Ardından MİAD Sevgi Evleri’nde kalan 3-6 yaş aralığındaki çocukların kaldığı konuta misafir olan Şahin, çocuklara çikolata ikram etti, giysi hediye etti. Vali Şahin’in elinden hediye alan çocuklar sevince boğuldu. Şahin, ziyaretlerinde, vatandaşların Kurban Bayramı'nı sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçirmesini dilediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: