Malatya Valisi Vasip Şahin, Çocuk Yuvasını Denetledi

Malatya Valisi Vasip Şahin, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı denetledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl...

Malatya Valisi Vasip Şahin, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı denetledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Malatyalı İşadamları Derneği(MİAD) Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret eden Vali Vasip Şahin, çocuklara verilen kurslar hakkında bilgi aldı.

Çocuk Yuvası’nı gezerken binanın balkonunda bulunan iki genç kızı gören Vali Şahin, “Neden bu saatte buradasınız, okulda değilsiniz? Nerede okuyorsunuz?” diye sordu. Kız öğrencilerden biri lise 2’nci sınıfta okuduğunu belirterek, “Hocam, sizi karşılamak için buradayız” deyince Vali sinirlenerek “Biz geleceğiz diye bu çocuklar bekletilir mi?” diye tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Bu arada, çocukların yaptığı resimlere bakan Vali Şahin, yapılan resimlerde insanların başının hep öne eğik olduğunu görüp, “Bu resimlerde insanların kafaları niye öne eğik?” diye sordu.

Daha sonra yuvada kalan çocuklarla yemek yiyen Vali Şahin, çocuklarla yakından ilgilendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz