Malatya Valisi Ve Eşi, Fakir Aile Ziyareti Gerçekleştirdi

Malatya Valisi Ulvi Saran, eşi Ayşe Saran ve oğlu ile birlikte fakir aile ziyaretinde bulundu.İsmi...

Malatya Valisi Ulvi Saran, eşi Ayşe Saran ve oğlu ile birlikte fakir aile ziyaretinde bulundu.

İsmi açıklanmayan ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret eden Saran ailesi, ailenin sorunlarını dinleyerek kendilerine her konuda yardımcı olacaklarını belirterek, aileye gıda paketi yardımında da bulundular. Ziyaret esnasında ailenin küçük çocuklarının rahatsızlanması üzerine, Vali Saran'ın talimatı ile hastaneye götürülen çocuğun tedavisi gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Vali Saran, toplumun ekonomik bakımdan yoksul kesiminin sorunlarıyla ilgilenip çözümler üretmenin, hem inancın hem de sosyal devlet olmanın gereği olduğunu belirterek, "Bu bakımdan ekonomik yoksulluk içerisinde bulunan ailelere yönelik destek ve yardımlarımız devam edecektir. Bizim bu konuya esas çözümümüz ise açmış olduğumuz halı kursunda olduğu gibi, yoksulluk içerisindeki insanlarımızı meslek sahibi yaparak kendi ihtiyaçlarını kendilerinin gidermelerini sağlamaktır. Yani balık yedirmekten ziyade balık tutmayı öğretmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz