Malatya Yapı Ve Dekorasyon Fuarı

Malatya Valisi Ulvi Saran,Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ile birlikte Yapı ve...

Malatya Valisi Ulvi Saran,Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ile birlikte Yapı ve Dekorasyon Fuarı'nı ziyaret ederek katılımcı firmalar ile bir süre görüştü. Saran, fuarın başarılı geçtiğini ifade ederek, "Fuarlar bir il için çok önemli. Malatya son zamanlarda bu konularda çok ciddi ataklar yapıyor. Fuarımız ikinci yılında ulusal boyuta taşındı. Irak'tan iş adamları Malatya'ya geldi. Ticari bağlantı yapabilmek için görüşmeler yapıyorlar. Bu ülkemiz açısından önemli bir gelişme" dedi.

Reklam
Reklam

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından yeni belediye binası yanında 10-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı'na 71 firma katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: