Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı, ikinci kez kapılarını açıyor

Malatya Belediyesi Kültür AŞ'nin düzenlediği Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı, bu yıl ikinci kez kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Malatya Belediyesi Kültür AŞ'nin düzenlediği Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı, bu yıl ikinci kez kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, düzenlediği basın toplantısında, 2. Yapı ve Dekorasyon Fuarı ile ilgili bilgi verdi. Yeni Belediye Meydanı yanındaki otopark alanında yarın açılacak olan fuara büyük ilgi olduğunu ifade eden Çakır, aralarında Irak'tan 13 ve Romanya'dan 1 olmak üzere şehir içinden ve dışından 70'in üzerinde firmanın katıldığını belirtti.

Çakır, "İllerin gelişmesi ekonomik açıdan çok çok önemli. Ekonominin gelişmesi, bir şehrin gelişmesindeki en büyük etkenlerden bir tanesidir. Biz burada ekonomik canlılığı da arttırmak adına bu fuarı düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenmesine rağmen, gösterilen ilgi katılımcıları da ziyaretçileri de memnun etmişti. 65 civarında firmamız katılmıştı. Bu sene ikincisini düzenliyoruz. Fuarımıza, Irak'tan 13, Romanya'dan 1 olmak üzere 70'in üzerinde firma katılıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Malatya içinden ve çevre illerden yoğun bir ziyaretçi beklediklerini dile getiren Çakır, fuarın 13 Mayıs tarihine kadar açık kalacağını vurguladı.

Toplantıya katılan Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Nalçacı da fuarla ilgili bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: