Malatya Yazıyor Final gazetesi okuyucuyla buluştu

Malatya Kent Konseyi, 2011 yılında başlattığı 'Malatya Yazıyor' kampanyası ile ilgili çalışmaları içeren 'Malatya Yazıyor...

Malatya Kent Konseyi, 2011 yılında başlattığı 'Malatya Yazıyor' kampanyası ile ilgili çalışmaları içeren 'Malatya Yazıyor Final' isimli bir gazete yayımladı.

Malatya Kent Konseyi Başkanı Ali Yıldırım, ilk nüshayı Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’a sundu.

Ali Yıldırım, ziyarette yaptığı konuşmada, Malatya Kent Konseyi olarak 2011 yılında başlattıkları 'Malatya Yazıyor' kampanyasını tamamladıklarını belirterek, "2011 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz etkinlikleri Malatya Yazıyor gazetesinin ilkiyle sunmuştuk. Kampanyanın ikinci döneminde yapmış olduğumuz etkinliklerle ilgili haberleri de bulunduran 'Malatya Yazıyor Final' gazetesi ile kampanyamızı bitirmiş bulunuyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Haydar Karaduman da Kent Konseyi'nin çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ifade ederek, bu çalışmanın yıllar sonra dahi hatırlanacağını dile getirdi.

Kent Konseyi tarafından hazırlanan 'Malatya Yazıyor Final' gazetesinin, kentin çeşitli noktalarında Malatyalılara ücretsiz olarak dağıtıldığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz