Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği'nin 1. Olağan Genel Kurulu yapılarak başkanlığa Mehmet Çolak getirildi.Dernek...

Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği'nin 1. Olağan Genel Kurulu yapılarak başkanlığa Mehmet Çolak getirildi.

Dernek binasında yapılan genel kurula yetiştirme yurtlarından ayrılanlardan oluşan üyeler katıldı. Divan başkanlığını Hüseyin Çalışkan ve divan üyeliğini Erdal Oral ile Metin Kuşbay'ın yaptığı genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, kurucu yönetim kurulu faaliyetlerinin okunması ve ibra edilmesinin ardından seçime geçildi.

Tek liste halinde gidilen seçimde katılımcıların tamamının oyunu alan Mehmet Çolak başkanlığındaki 11 kişilik yönetim kurulu şöyle oluştu:

Reklam
Reklam

"Mehmet Çolak, İlhan Yabaş, Fırat Yıldız, Ali Oral, Hasan Kebenç, Ahmet Özerhan, Abuzer Bozdoğan, İbrahim Sarıbaş, Vahap Katipoğlu, Özcan Yıldız ve Mehmet Balandız"

Genel kurulda söz alan Alim Yavuz, yeni yönetimden beklentilerini dile getirerek, "Aylık olarak çıkartılacak bir bülten ile tanıtım ve onun yanında web sitesi ile tanıtımın yapılması, bu ve benzeri çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Genel kurul sonrasında konuşma yapan Mehmet Çolak, "Bundan sonraki süreçte tüm arkadaşlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek tüm arkadaşlarımızın bu çatı altında birleştirilerek hem yurtlardan ayrılanlar ve hem de şu anda bu kurumlarda kalan genç kardeşlerimiz ile diyalog içerisinde olacağız. Kamu kurum ve kuruluşlarından destek alarak güzel işlere hep beraber imza atmaya gayret edeceğiz. Derneğimizin kurucu başkanı değerli büyüğümüz Fikret Yiğit ve tüm kurucu üye ağabeylerime ve arkadaşlarıma kuruluş aşamasında gösterdikleri yoğun çaba ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz