Malatya'da 19 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen 3 ayrı operasyonda 19...

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen 3 ayrı operasyonda 19 bin 957 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Akçadağ ilçesinde bir araçta yapılan aramada 5 bin 607 paket kaçak sigara ele geçirilirken, S.B. ve S.Ş. adlı şüpheliler hakkında işlem yapıldı.

İl merkezinde bir araçta yapılan aramada 10 bin 550 adet kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak V.T. adlı şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Kale ilçesinde ise V.T. ve M.A. adlı şüphelilerin bulunduğu araçta yapılan aramada ise 3 bin 800 adet kaçak sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Bu arada kaçakçılık ekiplerince M.K. adlı şahsın çantasında yapılan aramada, çeşitli markalarda toplam 26 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve telefonlara ait 25 adet şarj cihazı ve 26 adet batarya ele geçirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz