Malatya'da 27 Internet Kafeye Işlem Yapıldı

Malatya'da 138 polis ile 50 internet kafeye, eş zamanlı baskın yapıldı. 27 kafeye yasak oyun,...

Malatya'da 138 polis ile 50 internet kafeye, eş zamanlı baskın yapıldı. 27 kafeye yasak oyun, IP log kayıtlarının saklanmaması, filtre bulunması ve arama kararı bulunan şahsı barındırdığı için işlem yapıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin kontrolünde 138 polis tarafından kent merkezindeki kafelerde denetleme yapıldı. 50 internet kafe ve 148 çalışanın evrakları incelendi. Yapılan denetimlerde 9 iş yerinde yasaklı oyun, 8'inde gerekli kayıtların tutulmadığı, birinde sigara içildiği, 4'ünde filtre sistemi, 2'sinde valilik izni bulunmadığı, birinde ruhsatsız yiyecek-içecek satıldığı ve birinde de kamera sisteminin olmadığı tespit edildi. Polis, denetimler sonunda 27 iş yeri hakkında tutanak tutarak işlem yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: