Malatya'da 28 Şubat Konulu İmza Kampanyası

Mazlum-Der Malatya Şubesi, "28 Şubat süreciyle hesaplaşılması için" imza kampanyası başlattı.

Mazlum-Der Malatya Şubesi, "28 Şubat süreciyle hesaplaşılması için" imza kampanyası başlattı.

Soykan Meydanı'nda başlatılan imza kampanyası ile ilgili açıklama yapan Mazlum-Der Malatya Şube yöneticisi Fatih Çolak, "Devlet içinde meşru hükümete karşı direnenler, balans ayarı yapanlar, savcı ve hakimlere askeri mahallerde brifing verenler, '28 Şubat bin yıl devam edecek' diyenler, 28 şubat çizgisinin sürdürüldüğünü söyleyenler hesaba çekilmeli, yaptıkları yanlarına kar kalmamalıdır" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

"28 Şubat süreci aktörlerine karşı yargının başlatmış olduğu gözaltı ve aramalar bu post modern darbe ile ciddi anlamda hesaplaşılacağı izlenimini veriyor" diyen Çolak, "Bu durum ülkemizin yarınları için umut verici bir gelişme olduğu gibi, gelişmeleri nesillerimize ayağı yere basan bir ülke bırakma adına tarihsel bir kırılma olarak değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu.

Çolak, kendisinin de 28 Şubat sürecinde bir süre tutuklu kaldığını belirterek kampanya dahilinde ilk imzayı attı.

Kampanyanın bir hafta süreceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: