Malatya'da 67 Çiftçiyle "Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Katılım Anlaşması" Imzalandı

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 67 çiftçiyle "Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Katılım Anlaşması" imzaladı.

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 67 çiftçiyle "Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Katılım Anlaşması" imzaladı.

AB üyesi ülkelerdeki tarım işletmelerinin yıllık gelir ve faaliyetlerine ilişkin muhasebe verilerinin toplandığı bilgi sistemi olan Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Projesi kapsamında, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışma yaptı.

Türkiye genelinde Tekirdağ, İstanbul, Bursa, İzmir, Konya, Nevşehir, Adana, Şanlıurfa, Samsun, Giresun, Erzurum ve Malatya olmak üzere toplam 12 ilde uygulanan proje çerçevesinde il müdürlüğü, 11 ilçeye bağlı 36 köyde ikamet eden 67 çiftçiyle 2013 yılı katılım anlaşmaları imzaladı.

Reklam
Reklam

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na gönderilecek anlaşmalar kapsamında çiftçilerle ilgili yapılacak envanter çalışmaları şubat ayı içerisinde tamamlanacak.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz