Malatya'da Beton Boru Fabrikasının Açılışı Yapıldı

Malatya'da Esenlik İmar, İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait beton boru fabrikasının açılışı yapıldı.

Malatya'da Esenlik İmar, İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait beton boru fabrikasının açılışı yapıldı.

Yeşiltepe'deki fabrikanın açılışına, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile çok sayıda davetli katıldı.

Fındıklı, açılışta yaptığı konuşmada, hayırlı bir hizmetin başlangıcının yapılacağını belirtti. Esenlik Şirketi'nin diğer şirketler tarafından da takip edilen bir yapıda olduğunu ifade eden Fındıklı, bu şirketin teorileri tersine çeviren yapısı bulunduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Şirketin başarısında Malatya halkının kentine ve belediyesine olan gönül bağının da payı olduğunu dile getiren Fındıklı, halka şükranlarını sundu. Çalık da Malatya Belediyesi'nin sadece hizmetleriyle değil bünyesindeki şirketleriyle de fark yarattığını söyledi. Şirketlerin Malatya ekonomisine de katkı sunduğunu belirten Çalık, Belediye Başkanı Çakır ve ekibini tebrik etti.

Çakır, görev geldikleri günden beri bünyelerindeki şirketlerin şehre katkı sunması üzerinde çalıştıklarını söyledi. Şehrin altyapısını yenilemek adına yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Çakır, içme suyu, drenaj ve kanalizasyon borularındaki yenilemeleri anlattı. Yapılan çalışmaların kendi imkanlarıyla olmasının önemine işaret eden Çakır, fabrikanın hayırlı olmasını diledi.

Müftü Yusuf Gül'ün yaptığı duanın ardından Fındıklı, Çalık ve Çakır kurdele keserek, fabrikanın açılışını yaptı. Ardından konuklar fabrikayı gezerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz