Malatya'da çöp sepetleri yenileniyor

Malatya'da çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ana cadde ve sokaklara 350 yeni çöp sepeti yerleştirildi. ...

Malatya'da çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ana cadde ve sokaklara 350 yeni çöp sepeti yerleştirildi.
Malatya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kentin farklı noktalarına 15 yıl önce yerleştirilen mevcut çöp sepetlerinin zamanla kullanılamaz hale geldiği belirtildi. Daha temiz bir Malatya amacıyla başlatılan "Parklarımızı ve Caddelerimizi Temiz Tutalım" kampanyasının ardından, düzenleme çalışmaları tamamlanan ana cadde ve sokaklara eskilerinin yerine yeni çöp sepetleri yerleştirildiği ifade edilen açıklamada, yeni çöp sepetlerinin daha kullanışlı ve ihtiyaca cevap verebildiği anlatıldı.
Belediye tarafından yapımı tamamlanan cadde ve sokaklara, şehir estetiğine uygun, daha kullanışlı yeni çöp sepetleri monte edildiğinin altı çizilen açıklamada, "Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın göreve gelmesinden sonra ilk etapta 350 yeni direk tipi çöp sepeti alınmıştı. 2011 yılı içerisinde de 300 yeni ve kaldırıma monte edilebilen çöp sepeti daha alınarak, düzenleme çalışmaları tamamlanan Atatürk Caddesinden itibaren monte edilmeye başlandı. Şu anda İnönü Caddesi üzerinde çöp sepetlerin monte işleri sürmekte olup, düzenleme çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklara da yeni çöp sepetleri monte edilecektir." ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz