Malatya'da Da Çocuk Futbol Bayramı Düzenlenecek

Malatya'da da, Grassroots Günü çocuk futbol bayramı etkinliği yapılacağı bildirildi.

Malatya'da da, Grassroots Günü çocuk futbol bayramı etkinliği yapılacağı bildirildi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, " Türkiye'nin dört bir yanındaki 39 kulüpte ve 6 Futbol Eğitim Merkezlerindeki etkinliklerin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu da aynı zamanda 19 Mayıs Cumartesi günü Beylerbeyi Stadı'nda bir etkinlik düzenleyecek. Çocuk futbolunun sponsoru Ülker'in desteği ile yapılacak ve saat 13.00'da başlayacak organizasyonda Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un futbol okullarından öğrenciler futbol oynayacak. Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü ve TFF tarafından ayrıca Malatya'da da özel bir etkinlik düzenlenecek. 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü saatt 10.00 ile 12.30 arasında Yeşiltepe Spor Kompleksi(nde Milli Eğitim Müdürlüğü ve TFF işbirliğinde Grassroots Günü çocuk futbol bayramı niteliği taşıyan bir etkinlik yapılacaktır.

Reklam
Reklam

Çocukların spor yapmasına, aynı zamanda eğitim almasına ve sosyalleşmesine imkan sağlayan projelerle 2007 yılından bu yana TFF'nin ana sponsoru olan Ülker, 220 bin çocuğun futbolla buluşmasına destek oldu. " denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: