Malatya'da Esnafı Rahatsız Eden Bir Grup Kadın, Ekiplere Zor Anlar Yaşattı

Adana’dan geldiği öğrenilen bir grup kadın, esnafı rahatsız edip tırnakçılık yapma girişiminde bulundukları iddiasıyla kendilerini...

Adana’dan geldiği öğrenilen bir grup kadın, esnafı rahatsız edip tırnakçılık yapma girişiminde bulundukları iddiasıyla kendilerini gözaltına almak isteyen polis ve zabıtaya zor anlar yaşattı.

Hasanbey Caddesi'nde bir grup kadının girdikleri iş yerlerinde esnafı ve vatandaşları rahatsız ettiği, tırnakçılık yapmaya çalışıp iş yeri sahiplerini yanıltmaya yönelik hareketlerde bulundukları iddiası üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Ekipler yaklaşık 15 kadını bir apartmanın garaj girişinde toplarken, bayan polis memuru tarafından üstleri aranan zanlılar olay yerine gelen zabıta ekipleri de tarafından zabıta karakoluna götürdü.

Reklam
Reklam

Polislere ve zabıtaya zor anlar yaşatan kadınlar, görüntü alan basın mensuplarına da terlik attı. Zanlılar hakkında, Kabahatler Kanunu uyarınca cezai işlem uygulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: