Malatya'da Esrar Ve Kaçak Sigara Operasyonu

Malatya’da jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda esrar ve kaçak sigara ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre Malatya İl...

Malatya’da jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda esrar ve kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan aramalarda, Battalgazi ilçesinde A.S. adlı şüphelinin çantasında 3 kilo 345 gram kubar esrar ele geçirildi.

Ayrıca Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde faal olmayan bir fabrikadan hırsızlık olayına karışan M.B., R.T., N.Ö. adlı şüpheliler ile birlikte 100 kilogram elektrik kablosu, Kale ilçesinde yolcu otobüsünde yapılan aramada A.H. isimli şüphelinin valizinde 300 karton kaçak sigara, yine Kale ilçesinde F.G. adlı şüpheliye ait otomobilin bagaj ve motor kaputunda yapılan aramada 145 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet savcısının talimatı ile ele geçirilen suç unsurlarına el konulurken, yakalanan zanlılardan hırsızlık olayına karışan 3 kişi, "uyuşturucu imal ve ticaret" suçundan ise 1 şüpheli tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: