Malatya'da Genç Kızlardan Voleybola Yoğun Ilgi

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün voleybol eğitimlerine kızların ilgisi her geçen gün artıyor.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün voleybol eğitimlerine kızların ilgisi her geçen gün artıyor.

Müdürlük Voleybol Antrenörü Muhammed Çatar, kentte yürüttükleri voleybol eğitimlerine özellikle bayanların ilgisinin arttığını belirterek, 350 kız sporcunun kayıt yaptırdığını bildirdi.

Ailelerin de çocuklarına yönelik desteklerinin artmaya başladığını belirten Çatar, "Ailelerin desteklemeleri ve antrenmanları izlemeleri bizleri sevindiriyor. Ailelerle işbirliği içinde bu çalışmaları yapmak sporcu motivasyonu da güçlendiriyor" dedi.

Reklam
Reklam

Malatya Ligi'nde yer almak istediklerini belirten Çatar, bu konuda çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Çatar, kentteki voleybol takımlarının alt yapılarına da sporcu kazandırdıklarını kaydetti.

Sporcular da, çalışmalarının iyi gittiğini ifade ederek, karşılaşma yapacak rakip bulamamanın eksikliğini yaşadıklarını dile getirdi.

Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: