Malatya’da İki Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi

Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi ve Taştepe ve Melekbaba Mahallelerini Koruma Derneği (TAŞEMDER)...

Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi ve Taştepe ve Melekbaba Mahallelerini Koruma Derneği (TAŞEMDER) işbirliğiyle iki engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, engellilerin sosyal hayata katılabilmeleri, toplumla entegre olabilmeleri ve engellilerin hayata daha sıkı tutunabilmeleri adına engeliler merkezi olarak çeşitli faaliyetler yaptıklarını belirtti. TAŞEMDER Başkanı Ahmet Atam da, TAŞEMDER olarak Taştepe bölgesinde sosyal ve kültürel anlamda hizmet ettiklerini, aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelere ve engellilere de çeşitli yardımlarda bulunduklarını ifade ederek, "Bizim de amacımız engellilerin özgürce yaşamalarına katkıda bulunmaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Akülü tekerlekli sandalyeleri alan engelli vatandaşlar ve aileleri, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım’a ve TAŞEMDER’ e teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: