Malatya’da İki Hastane Yerinin Toki'ye Verilmesi Hakkında

Tabipler Odası ve Muhtarlar Derneği’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından şeker arazisine yapılan devlet hastanesi...

Tabipler Odası ve Muhtarlar Derneği’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından şeker arazisine yapılan devlet hastanesi binasına karşılık, Malatya Devlet Hastanesi ve Beydağı Devlet Hastanesi binalarının yerinin TOKİ’ye verilmesi nedeniyle başlatılan kampanyaya, Malatya Ziraat Odası’ndan da destek geldi.

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Malatya Devlet Hastanesi’nin hizmetlerini sürdürmesinden yana olduklarını bildirdi. "Malatya Devlet Hastanesi hizmetlerini sürdürmelidir" kampanyasını destekleyen Polatbaş, "Tabipler Odası ve Muhtarlar Derneği’ni bu konuda başlattıkları kampanya için kutluyorum" diyerek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Başlatılan kampanyaya Ziraat Odası olarak canı gönülden destek veriyoruz. Bu konu sadece Tabipler Odası ve Muhtarlar Derneği’ni ilgilendiren konu değil, bütün Malatyalıları ilgilendiriyor. Yeni devlet hastanesi şehrin batısında yapılıyor. Şehrin doğusunda da bir hastane olmalıdır. Mevcut devlet hastanesi şehrin doğusunda bulunması nedeniyle hizmetlerini sürdürmelidir. Beydağı Devlet Hastanesi yakınına yeni hastane yapıldığı için burasının TOKİ’ye verilmesi uygundur."

Devlet hastanesi eskimiş bina olarak nitelendirilse de rehabilite edilip yeniden düzenleme yapılabileceğini söyleyen Polatbaş, "Ayrıca Devlet Hastanesi’nin alanı da geniş. Arka kısımdaki otopark bölümünün bir bölümüne ek hastane de yapılabilir" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: