Malatya'da Kamyon Alım Satımı Yapan Galericiler Için Yer Belirlendi

Malatya'da kamyon alım satımı yapan galericiler için yer belirlendiği bildirildi.

Malatya'da kamyon alım satımı yapan galericiler için yer belirlendiği bildirildi.

Malatya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 15 Ocak 2012'de ihalesi yapılacak kamyon galericileri sitesi için mevcut galericiler sitesi arka kısmında bulunan alanın uygun görüldüğü kaydedildi.

İkinci el otomobil alım satımı yapan esnafların galericiler sitesine, nakliyatçılık işi ile uğraşan esnafların da nakliyatçılar sitesine taşındığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kamyon alım satımı ve benzer iş yapan galericiler için daha geniş bir alana ihtiyaç duyulması nedeniyle, söz konusu galericiler için yeni bir yer arayışına gidilmişti. Büyükşehir olan Malatya'da yaşam standartlarını yükseltmek, daha modern bir görüntü sağlamak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Belediyesi tarafından şehrimizin değişik bölgelerinde kamyon alım satımı ve benzer işler yapan galericiler için de yeni bir alan belirlendi ve ilgili galericilere bu alana taşınmaları gerektiği bildirildi."

Reklam
Reklam

İhale sürecinin tamamlanmasından itibaren kamyon galericilerine, kendilerine tahsis edilen alan üzerinde satış bürolarını yapmaları için belli bir süre verileceği belirtilen açıklamada, bu sürenin sonunda hiçbir şekilde süre uzatımı yapılmayacağı ifade edildi.

Muhabir: Ensar Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: