Malatya'da Kanalizasyon Şebeke Hattı Çalışmaları

Malatya Belediyesi tarafından son bir ay içerisinde şehrin muhtelif yerlerine toplam 807 metre kanalizasyon şebeke...

Malatya Belediyesi tarafından son bir ay içerisinde şehrin muhtelif yerlerine toplam 807 metre kanalizasyon şebeke hattı döşendi.

Malatya Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Melekbaba Mahallesi Muhtarlığı karşısında yeni yol açma çalışmaları ile birlikte kanalizasyon şebeke hattı bulunmayan ve foseptik çukuru kullanan sekiz evin bulunduğu sokağa 186 metre beton boru döşenerek, foseptik kullanan vatandaşlar bu büyük sorundan kurtarılmış oldu. Uzun zamandan beri foseptik çukuru kullanmak zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, sorunu çözen belediyeye ve yetkililere teşekkür ettiler. Son bir ay içerisinde ayrıca Fahri Kayahan Bölgesi Begüm Kartal İlköğretim Okulu önünde 193 metre beton boru, Küçük Mustafa Paşa Mahallesi İpekçi Sokak'ta 34 metre boru, Makromarket arkasında 271 metre beton boru, Karakavak Mahallesi Güngör Caddesi'nde 123 metre beton boru ve Melekbaba Mahallesi Muhtarlık binası önünde 186 metre beton boru olmak üzere toplam 807 metre kanalizasyon şebeke hattı döşendi. Kanalizasyon şebeke hattı döşeme çalışmaları Göztepe ve Özalper mahallelerinde devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: