Malatya’da Maden Sempozyumu 27 Nisan’da Başlayacak

Malatya’da üç gün sürecek “Malatya ve Çevre İllerinin Maden Sempozyumu” na Enerji ve Tabi...

Malatya’da üç gün sürecek “Malatya ve Çevre İllerinin Maden Sempozyumu” na Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katılacağı bildirildi.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde 27-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan “Malatya ve Çevre İllerinin Maden Sempozyumu”nda, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek öğretim üye ve görevlileri ve mühendislerin bildiri sunacakları belirtildi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ile MTA Genel Müdürlüğü’nden ilgili ve yetkililerin de katılacağı sempozyum sonunda teknik gezi düzenleneceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Malatya ve Çevre İllerinin Maden Sempozyumu”nda özellikle Malatya’nın Hekimhan ilçesindeki demir ve diğer madenler üzerinde de durulacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: