Malatya'da Nemrut Dağı'na bisiklet turu düzenlenecek

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporlar Derneği'nin, haziran ayında Nemrut Dağı'na bisiklet turu düzenleyeceği bildirildi.

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporlar Derneği'nin, haziran ayında Nemrut Dağı'na bisiklet turu düzenleyeceği bildirildi.

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporlar Derneği Başkanı Mehmet Ekici, yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri ve ilkini geçen yıl Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte düzenledikleri Nemrut turunu, bu sene Malatya Bisiklet Şenlikleri adı altında ulusal düzeyde gerçekleştireceklerini ifade etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte çalışmaları başlattıklarını dile getiren Ekici, "Müdürlüğümüzün bu konuda katkısı çok büyük oldu. Her konuda kendilerini yanımızda gördük" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Vali Ulvi Saran'ın Nemrut Dağı'na büyük önem verdiğini vurgulayan Ekici, düzenleyecekleri bisiklet şenliği ile bu çalışmalara katkı sunmaya gayret ettiklerini bildirdi.

Ekici, bisiklet şenliğinin, 29 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: