Malatya’da “nerede Hareket, Orada Bereket’’ Şenliği

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce şehir merkezinde “Nerede Hareket Orada Bereket’’ adlı etkinlik...

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce şehir merkezinde “Nerede Hareket Orada Bereket’’ adlı etkinlik yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak organize edilen "Nerede Hareket Orada Bereket’’ sloganlı spor amaçlı etkinlik ve faaliyetler Malatya’da da gerçekleştirildi. İnönü Kapalı Çarşı üzerinde düzenlenen etkinliklerde 15 ayrı spor branşında gösteriler gerçekleştirildi. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, “Projenin amacı bir farkındalık yaratmak. İlimizde yapılan spor branşlarını vatandaşlarımıza tanıtıp, bir alt yapı oluşturmak ve spora karşı bilinçlendirmektir. Dolayısıyla sağlığa, huzuru ve barışa davet etmektir. Çünkü spor eşittir sağlık, huzur ve barıştır. Yüksek bir katılım oldu. Yaklaşık 15 branşta gösteriler yapıldı. Vatandaşlarımızı tesislerimize davet ediyoruz. Önümüzde yaz dönemi başlıyor. Yaz spor okullarına tüm velilerimizi bekliyoruz, çocuklarını spor yapmaya getirsinler. Büyüklerinde spor yapabileceği branşlarda mevcuttur” dedi.

Reklam
Reklam

Gösteriler yaklaşık 1 saat sürerken, vatandaşlar yapılan gösterileri ilgiyle izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: