Malatya’da Okullarda Madep Çalışmaları Başladı

Malatya’daki okullar, Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) çalışmalarına başladı.Malatya Valiliği, Malatya Belediyesi ve Milli Eğitim...

Malatya’daki okullar, Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) çalışmalarına başladı.

Malatya Valiliği, Malatya Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Halk Eğitimi Merkezi’nin ortaklaşa yürüttüğü MADEP kapsamında çalışmalara başlayan Kamu Görevlileri Anaokulu, empati temalı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Aile eğitimi çalışmaları, küçük yarışmalar, tiyatro ve dramalar ile çocuklara empati anlayışı yerleştirmeye çalıştıklarını anlatan Okul Müdürü Mustafa Azdemir, “Tek tek kapak toplayalım, engelleri aşalım” sloganıyla mavi kapak kampanyası başlattıklarını bildirdi. Azdemir, her birimizin potansiyel birrer engelli adayı olduğunu belirterek, kendimizi onların yerine koymamız gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

İl genelinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin sağlıklı kişiliğin temel taşlarını oluşturan toplumsal değerler konusunda kazanımlarını ve farkındalık düzeylerini artırmayı amaçlayan MADEP’in tanıtım programı Malatya Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, ilçe kaymakamları, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile okul idarecisi ve yöneticilerin katıldığı bir toplantıda tanıtılmış ve çalışmalara başlanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: