Malatya'da, şehircilik hizmetleri ele alındı

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, zabıta ve ulaşım hizmetleri ekipleriyle bir araya gelerek, şehircilik hizmetlerini masaya yatırdı.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, zabıta ve ulaşım hizmetleri ekipleriyle bir araya gelerek, şehircilik hizmetlerini masaya yatırdı.

Çakır, Kervansaray Lokantası'ndan personele yönelik yaptığı konuşmada, Malatya'nın büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu belirterek, şehircilik anlamında büyük bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Çakır, "Bu bir ekip ve takım işi. Hangi biriminde olursa olsun belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden herkes sorumlu. Belediyeyi ilgilendiren her konuda her arkadaşımız bir sorumluluk hissetmeli" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kendilerini yenilemek ve geliştirmek zorunda olduklarını vurgulayan Çakır, amaçlarının Malatya'yı önemli bir yere getirmek, bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürmek olduğunu kaydetti.

Şehrin sorunlarını gözlemleyebilme, tespit edebilme, öncelik sıralarını belirleme ve bunları projeye dönüştürebilmenin görevleri olduğunu anımsatan Çakır, "Belediyemizin başarısı, hepimizin başarısıdır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: