Malatya'da SGK İl Müdürü Yılmaz'dan MAKİAD'a Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Malatya Aktif İşadamları Derneğini (MAKİAD) ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu ziyaret etti. MAKİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yılmaz, yaptığı konuşmada, iş adamlarıyla fikir alışverişinde bulunmak üzere ziyarette bulunduğunu belirtti. Yatırımların ve istihdamın teşvikine ilişkin 5084 sayılı yasaya dikkat çeken Yılmaz, bu kapsamda sigorta primlerinin de 2016 yılına kadar teşvik edileceğini kaydetti. MAKİAD Başkanı Suat Sarın da ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, "Söz konusu yasanın uygulama süresinin uzatılması bizleri bir nebze de olsa rahatlattı. Hükümetimiz çok doğru ve gerçekçi bir karar verdi. Yasa bölgedeki işsizlik sorunun çözümüne de katkıda bulunacak. Sanayici ve tüccarlar adına hükümetimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz