Malatya’da Sıcaklık Yine 40 Dereceyi Geçti

Malatya’da hava sıcaklığı yine zirve yapıp 40 dereceyi geçerken, önümüzdeki günlerde mevsim normallerine inmesinin beklendiği...

Malatya’da hava sıcaklığı yine zirve yapıp 40 dereceyi geçerken, önümüzdeki günlerde mevsim normallerine inmesinin beklendiği bildirildi.

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, güneşteki termometrede 40 dereceye aşarken, gölgede ise en yüksek sıcaklığın 36-37 derece olduğu belirtildi.

Meteoroloji ilgilileri, önümüzdeki 3 günün en yüksek sıcaklık tahminini iletirken, "17 Ağustos'ta 35 derece, 18 Ağustos'ta 33 derece ve 19 Ağustos'ta 32 derece dolayında bekliyoruz" dediler.

Bu arada, Ramazan ayının son günleri olması dolayısıyla sıcaktan bunalan vatandaşlar, serin yerlere gitmek için çaba gösteriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz