Malatya’da Sodes Fuarı İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Malatya’da 13 Eylül’de başlayacak olan SODES İyi Örnekler Konferansı ve Fuarı için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.Kalkınma...

Malatya’da 13 Eylül’de başlayacak olan SODES İyi Örnekler Konferansı ve Fuarı için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Kalkınma Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi'nin işbirliğinde 30 ilin katılımı ile Malatya’da yapılacak olan SODES İyi Örnekler Konferansı ve Fuarı, 13-14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. SODES Fuarı ile ilgili olarak şu bilgiler aktarıldı:

“2. SODES İyi Örnekler Konferansı ve Fuarı, 13-14-15 Eylül tarihlerinde Kalkınma Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi'nin işbirliğinde Malatya Belediyesi Fuar Alanında yapılacaktır. 13 Eylül 2012 Perşembe günü saat:10.00'da Kongre ve Kültür Merkezinde Türkiye genelindeki en iyi projelerin ödüllendirilmesi ve paneli müteakip saat 14:00'te Malatya Belediyesi yanında düzenlenen Fuarın açılışı Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz tarafından yapılacaktır. 30 ilin katılımıyla yapılacak olan ve 3 gün sürecek olan programda illerin SODES projeleri kapsamında elde ettiği somut çıktılar sergilenecek, il etkinlikleri sunulacak, söyleşiler gerçekleştirilecektir. Fuar alanında 2. gün Saat:10.00'da Bisiklet Yarışı, 3. gün Saat:17.00'da Uçurtma Şenliği düzenlenecektir.”

Reklam
Reklam

Vatandaşların SODES Fuarı’nı 3 gün süreyle saat 10.00 ile 21.00 arasında ziyaret edebileceği kaydedildi. Fuar süresince çeşitli sanatçılar ve yazarların da fuara katılıp kitaplarını imzalayacakları belirtildi. Fuarın açılışı için Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın 13 Eylül’de Malatya’ya geleceği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: