Malatya'da su kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

Malatya'da iki aile arasında arazi sulama nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi...

Malatya'da iki aile arasında arazi sulama nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Yeşilyurt ilçesine bağlı Gözene köyünde gerçekleşen olayda, Ayabakan ve Aydın aileleri arazi sulaması nedeniyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar, silahlarla birbirlerine ateş açtı. Olayda Şahin Ayabakan, Cumali Ayabakan, Bahri Ayabakan ve Aydın ailesinden iki kişi yaralandı. Jandarma olayı güçlükle yatıştırabildi.
Durumu hafif olan 4 yaralı özel araçlarla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. 2 yaralı ise ambulansla hastaneye getirildi. Yoğunluk nedeniyle polis ekipleri hastane acil servisine yaralı yakınlarının girişini bir süre engelledi.
Olayda yaralanan 20 yaşındaki Cumali Ayabakan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan yaralı Mücahit Aydın ise İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.
Jandarma ekipleri Gözene köyünde güvenlik tedbirlerini artırırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz