Malatya'da Su Kesintisi

Malatya'nın bazı belde ve mahallelerinde su kesintisi yapılacak.Malatya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Paşaköşkü Mahallesi...

Malatya'nın bazı belde ve mahallelerinde su kesintisi yapılacak.

Malatya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Paşaköşkü Mahallesi İsmetpaşa Caddesi ve Milli Egemenlik Caddesi üzerinde yürütülen alt yapı çalışmaları kapsamında 29 Eylül Cumartesi günü eski içme suyu ana isale borusu yeni çelik boru ile değiştirilecek.

Bu çerçevede bazı belde ve mahallelerde su kesintisi uygulanacak. 29 Eylül Cumartesi saat 08.00'de başlayacak su kesintisi, 30 Eylül Pazar günü saat 08.00'de sona erecek. Vatandaşların sıkıntı yaşamamaları için gerekli tedbirleri almaları istendi.

Reklam
Reklam

Kesinti yapılacak belde ve mahalleler şunlar: ''Hidayet, Bentbaşı, Beylerbaşı, Çarmuzu, Göztepe, İskender, Battalgazi, Kaynarca, Kiltepe, Selçuklu, İlyas, Sancaktar, Akpınar, Şehit Fevzi, Halfettin, Sarıcıoğlu, Yeni Hamam, Taştepe, Dabakhane, Melekbaba mahalleleri, Tandoğan Mahallesi'nin bir bölümü, Hanımınçiftliği beldesi ve Orduzu beldesi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: