Malatya'da Taksicilere Bilgilendirme

Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, belediye sınırları içinde yolcu taşımacılığı yapan taksicilere Karayolları Trafik

Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, belediye sınırları içinde yolcu taşımacılığı yapan taksicilere Karayolları Trafik Kanunu ile ilgili uyarı ve bilgilendirmede bulundu.

Malatya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, taksicilere, yürürlüğe giren Karayolları Trafik Kanunu ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kanunla Malatya Belediyesi'nden izin veya ruhsat almaksızın, Belediye sınırları içinde ticari amaçlı yolcu taşıyan kişi, araç sahibi, bağlı bulunduğu durak, iş yeri ve işletmelerin sorumlularına yasa gereği cezai işlem uygulanacağı, yasaya uymayan kişi veya işletmelere idari para cezasının yanı sıra trafikten men cezası da verilebileceği hatırlatıldı.

Reklam
Reklam

Yolcu taşımacılığı yapanların cezai yaptırıma maruz kalmamak için gerekli izin ve ruhsat işlemlerini yaptırmak üzere Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne başvurmaları istendi.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: