Malatya'da Vatandaş Karnesi Anketi Yapılacak

Malatya'da, vatandaş odaklı hizmet sunumunun geliştirilmesini hedefleyen anket çalışmasının 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde düzenleneceği bildirildi.

Malatya'da, vatandaş odaklı hizmet sunumunun geliştirilmesini hedefleyen anket çalışmasının 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde düzenleneceği bildirildi.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaş odaklı hizmet sunumunun geliştirilmesini hedefleyen anket çalışmasının Malatya'da 26 - 27 Mayıs 2012 tarihlerinde düzenleneceğini belirterek, vatandaş karnesi çalışmasının; hane halkının kullandığı hizmetleri değerlendiren, hizmetlerin kalitesini ölçen, hizmete yönelik memnuniyet, erişim ve kullanım gibi değişkenlerin belirlenebileceği ve kentsel hizmetler ile ilgili kent içindeki mekansal farklılaşmanın izlenebileceği bir çerçevede ele alınacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Yıldırım, vatandaş karnesi kapsamında; ulaşım, güvenlik, temizlik, elektrik, eğitim, sağlık gibi birçok konuda vatandaşın aldığı hizmetlere not vereceğini söyledi. Bu doğrultuda çıkacak sonuçların vatandaşın yönetimi denetlemesi ve yönetime katılması anlamında kurumların özeleştiri yapıp daha iyi hizmet sunmalarına katkı sağlayacaklarını vurgulayan Yıldırım, "Projeye yerel platformda imza atıp destek olan Malatya Valiliği, Malatya Belediyesi ve İnönü Üniversitesi'ne özellikle teşekkürü borç biliriz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: