Malatya’da YGS günü öğrencilere ulaşım ücretsiz

Malatya'da yarın gerçekleştirilecek Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS)'na katılacak öğrenciler, sınav saatlerinde toplu ulaşım araçlarından ücretsiz...

Malatya'da yarın gerçekleştirilecek Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS)'na katılacak öğrenciler, sınav saatlerinde toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Nisan Pazar günü yapılacak olan YGS girecek öğrencilerin, alınan karar doğrultusunda sınav saatleri süresince otobüsleri ücretsiz kullanabileceğini söyledi.

Çakır, açıklamasında, "YGS'ye girecek öğrenciler sınav giriş belgelerini ibraz etmek kaydıyla, 1 Nisan 2012 Pazar günü sınav saatleri arasında belediye otobüslerine ücretsiz binebilecekler." dedi.

Reklam
Reklam

Vali Ulvi Saran da yaptığı yazılı açıklamada, sınavın huzur ve güvenlik içinde geçirilmesi için her türlü önlemi aldıklarını belirtti.

Saran, “YGS 01 Nisan Pazar günü tüm Türkiye'de ve ilimizde de yapılacaktır. Sınavın huzur ve güven içerisinde geçmesi için kamu kurum ve kuruluşlarınca her türlü tedbir alınmıştır. Halkımızın sınav süresince gürültü kirliliğine neden olacak olumsuz davranışlarda bulunmamaları öğrencilerimizin başarılarına katkı sağlayacaktır. Bu duygularla sınavın öğrencilerimize başarı getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: