Malatya'da Yol Ve Kaldırım Çalışmaları

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kentin prestij bölgelerinden Kanalboyu'ndaki yol ve kaldırım çalışmalarını en kısa sürede bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kentin prestij bölgelerinden Kanalboyu'ndaki yol ve kaldırım çalışmalarını en kısa sürede bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, belediye başkan yardımcıları ve bazı daire müdürleriyle çalışmaların devam ettiği Kanalboyu'nda incelemelerde bulundu.

Çakır, Malatya'nın nezih mekanlarından Kanalboyu'nda ağır kış şartları nedeniyle yer yer bozulan yol ve kaldırımlarda başlanılan tamirat çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kanalboyu'nun, Malatya'nın en önemli mekanlarından biri olduğunu ifade eden Çakır, şunları kaydetti:

"Kanalboyu'nda önceki yıllarda yapılmış kaldırım ve yol üzerinde, ağır kış şartları nedeniyle yer yer bozulmalar meydana gelmişti. Kaldırım ve yolda meydana gelen bozulmalar hem yaya trafiğini hem de sürücülerimizi olumsuz yönde etkiliyordu. Bu olumsuzlukları biran önce çözüme kavuşturmak ve Sivas Caddesi'ne doğru Spor Salonu önündeki noktada yoldaki kod farkını ortadan kaldırmak için başlattığımız tamirat çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Kanalboyu'nda büyük bir hızla devam eden çalışmaları aksilik çıkmadığı takdirde bir hafta veya 10 gün içerisinde bitirmeyi planlıyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: