Malatya’daki Davulcu Olayı (2)

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinin Sürgü Beldesinde bir davulcu ile alevi bir vatandaşın tartışmasıyla başlayan olayı değerlendiren...

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinin Sürgü Beldesinde bir davulcu ile alevi bir vatandaşın tartışmasıyla başlayan olayı değerlendiren CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, durumun sakin olduğunu söyledi.

Beraberindeki CHP Heyeti ile birlikte Sürgü Beldesine giderek,inceleme ve görüşmelerde bulunan Ağbaba, İHA muhabirine yaptığı açıklama da, “Durum çok sakin. Her hangi bir sıkıntı yoktur” dedi.

Ağbaba, saldırıya uğrayan aileyi ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ağbaba, belde sakinleriyle de görüşerek, sakinleşmelerini ve poravakasyonlara gelmemelerini isteyerek, hoşgörü ve barış ortamına katkı sunmalarını temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Bu arada, beldede sakinleşen havaya karşın, bazı grup ve çevrelerin olayı abartarak, yanlış ve yanlı bilgilerle kamuoyu oluşturmaya çalışması dikkat çekiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: