Malatya'daki Silahla Yaralama Ve Iş Yeri Kurşunlama Iddiası

Malatya'da tabancayla bir kişiyi yaraladıkları ve çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Malatya'da tabancayla bir kişiyi yaraladıkları ve çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 2'si tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, iki gün önce Kuyuönü mevkisinde tabancayla açılan ateş sonucu Ahmet E'nin yaralanması üzerine çalışma başlattı. Polis, ruhsatsız silah taşıdıkları ve iş yeri kurşunladıkları iddiasıyla G.K, İ.Z, F.T, E.D, E.T ve K.A'yı gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda 2 pompalı tüfek, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.K ve F.T tutuklandı, diğer şüpheliler ise tutuksuk yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: