Malatya’dan 3 Sporcu Banvit’in Seçmelerine Katıldı

Malatya Basketbol Spor Kulübünden 3 sporcu, Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Kulübü’nün altyapı seçmelerine...

Malatya Basketbol Spor Kulübünden 3 sporcu, Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Kulübü’nün altyapı seçmelerine katıldı.

Malatya Basketbol Spor Kulübü’nde forma giyen Ömer Yasin Yalçın, Emre Akdeniz ve Barış Törün antrenör Bayram Acar nezaretinde Banvit Basketbol Kulübünün seçmelerine katıldı. Banvit Basketbol Kulübünün sporcuları kadrosuna dahil edip etmeyeceğiyle ilgili birkaç gün içerisinde karar vereceği öğrenildi.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Bayram Acar, amaçlarının sporcu yetiştirip, büyük takımlara kazandırmak olduğunu ifade etti. Acar, Malatya’da iyi bir basketbol sporcusu potansiyeli olduğunu kaydederek, “Malatya Basketbol Spor Kulübü olarak en büyük amacımız büyük takımlara ve milli takıma sporcu kazandırmak. Bu bilinçle 3 sporcumuzla Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Spor Kulübünün seçmelerine katıldık. Seçmelerde sporcularımız iyi bir performans ortaya koydu. Umuyorum ki, hayırlı bir sonuç alacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: