Malatya'dan 40 Kişilik İş Adamı Grubu Fas'a Gidecek

Malatya'dan 40 kişilik iş adamı grubunun Fas'ta inceleme gezisi yapacağı bildirildi.KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki,...

Malatya'dan 40 kişilik iş adamı grubunun Fas'ta inceleme gezisi yapacağı bildirildi.

KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, “Malatyalı iş adamlarından oluşan 40 kişilik heyet, KOSGEB Malatya Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Adiyat Tur organizatörlüğünde 17-22 Ekim 2012 tarihleri arasında 4 günlük iş gezisi için Fas'a çıkarma yapacak. Heyet, ayrıca Kazablanka şehrinde açılacak olan 2 adet uluslararası fuarı da ziyaret etme imkanı bulacak” dedi.

“Bir dizi ziyaret, inceleme, gezi, fuar ve ikili iş görüşmeleri için Fas'a gidecek olan heyette Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki ve 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem de bulunuyor” diyen Seki, açıklamasını şöyle tamamladı:

Reklam
Reklam

"Faslı iş adamları ile yapılacak ikili görüşmelerde ticaret imkanları araştırılacak, yeni ihracat kapıları zorlanacak ve çeşitli alanlarda yatırım yapılması gibi konular gündeme gelecek. Batı Afrika kıtasının en önemli ülkelerinden biri olan Fas'ın Kazablanka ve başkent Rabat'ı kapsayan 4 günlük gezide, heyetteki iş adamlarına Faslı iş adamları ile ikili görüşme imkanları sağlanacak. Gezi kapsamında Fas'ın resmi kuruluşlarına ziyaretlerde bulunulacak."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: