Malatya'dan Gönderilen GiysilerDargeçit'te Öğrencilere Dağıtıldı

Malatya'daki özel bir okul, Dargeçitli öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.

Malatya'daki özel bir okul, Dargeçitli öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde bulunan Vatan İlkokulu'nda görev yapan matematik öğretmeni Recep Sacu, kışın yazlık ayakkabıyla okula gelen öğrencileri için Malatya'daki Özel Bilim İlköğretim Okulu'ndan yardım istedi. Bunun üzerine Özel Bilim İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Rıfat Bayram'ın girişimiyle başta okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerin destek verdiği kampanya ile 17 koli kıyafet ve kırtasiye yardımı hazırlanarak Dargeçit Vatan İlkokulu'na gönderildi. Koliler, ilkokulda düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Dargeçit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Cengiz, kampanyanın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, Malatyalı öğrencilere teşekkür etti.

Recep Sacu da kampanyanın amacına ulaştığını ifade ederek katkısı olan herkese şükran duyduklarını söyledi.

Muhabir: Abdulhalim Çelik / Necdet Doğruyol

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: