Malatya'dan Kick Boks Sporcusu Enes Karakuş, Milli Takıma Çağrıldı

Esenlik Malatya Belediyespor Kulübü Kick Boks sporcusu Enes Karakuş, Milli Takım'a çağrıldı.

Esenlik Malatya Belediyespor Kulübü Kick Boks sporcusu Enes Karakuş, Milli Takım'a çağrıldı.

Malatya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'nın Karakuş'u Milli Takıma davet ettiği bildirildi.

Şampiyonaya 69 kilogramda Semi Contact branşında katılacak Karakuş'un, şampiyona öncesi Niğde'de düzenlenecek kampa gideceği belirtilen açıklamada, 08-15 Eylül tarihleri arasında Slovakya'nın Bratislava şehrinde gerçekleştirilecek şampiyona için, Ramazan Bayramı sonrası Malatya'dan ayrılacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, Milli Takıma davet edilmesiyle ilgili olarak Karakuş'un "Şampiyona'da Malatyamız'ı ve ülkemizi layıkıyla temsil ederek, madalya kazanmak için elimden geleni yapacağım" dediği aktarıldı.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: