Malatya'dan Kısa Kısa

Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci'yi ziyaret etti.

Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci'yi ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Tüfenkci, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Tüfenkci, Parçikanlıların sağ duyudan yana olduğunu belirterek, "Arguvan'a bağlı Parçikan (Bozburun) köyü halkı yazın yaylalara göç ettiğinden dolayı bu yaşamın bazı zorluklarını da çekiyor. Büyükşehir olmakla beraber hazırlayacağımız projelerle bu konuda da önemli çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Dernek başkanı Mümtaz Kaplan da çalışmaları hakkında bilgi verdi.

-Modern pentatlon milli takımına Malatya'dan 3 sporcu çağrıldı-

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Modern Pentatlon Milli Takımı'na Malatya'dan 3 sporcu çağrıldı.

Milli takıma davet edilen Dila Şevin Doğan, Hayrettin Kıvanç ve Furkan Aknar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.

Sporcuların antrenörü İsmail Kemal Acar, aldıkları başarılarda Fındıklı'nın katkısı olduğunu ifade ederek, kendisine teşekkür etti.

Fındıklı da Malatya'da modern pentatlonun iyi bir ivme kazandığını belirterek, "Bu başarının her geçen gün daha da artacağına inanıyorum. Kulüplerimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Türkiye Modern Pentatlon Milli Takımı'na davet edilen sporcularımız ile antrenörümüz Acar'ı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Dila Şevin Doğan'ın yıldız bayanlarda, Hayrettin Kıvanç ve Furkan Aknar'ın ise yıldız erkeklerde milli takım kampına çağrıldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: