Malatya'dan Kısa Kısa

Yazıhan ilçesinde uygulanan Halk Elinde Islah Projesi kapsamında 29 koyun ve keçi yetiştiricisine işletme sertifikası verildi.

Yazıhan ilçesinde uygulanan Halk Elinde Islah Projesi kapsamında 29 koyun ve keçi yetiştiricisine işletme sertifikası verildi.

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Yazıhan Belediyesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, koyun ve keçi ırklarının geliştirilmesi, süt ve yavru verimi yüksek olan hayvanların Malatya ekonomisine kazandırılması gerektiğini söyledi.

Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya ise projenin ilçede uygulanmasını sağlayanlara teşekkür etti.

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün ortak yürüttüğü proje kapsamında, damızlık hayvan veriminin yükseltilmesi ve hayvan ıslahının artırılması amacıyla yetiştiricilerin damızlık hayvanlarının desteklenmesi sağlanıyor.

Reklam
Reklam

Malatya Belediyesi'ne bağlı Esenlik şirketi, düzenlediği toplantıda, 2012 yılı faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, toplantıda yaptığı konuşmada, Esenlik şirketinin bir çok sektörde başarıyla faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.

Muhabir: Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz