Malatya'dan Kısa Kısa-İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü, EMITT'e Katılacak

Malatya Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılacak.

Malatya Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılacak.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, yaptığı yazılı açıklamada, yarın İstanbul'da başlayacak fuarda Malatya'nın, müdürlükleri, Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. ve Fırat Kalkınma Ajansı işbirliğiyle temsil edileceğini belirtti.

Fuarda, Malatya'nın tarihi, turistik, kültürel ve doğal değerlerinin yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtılacağını kaydeden Özbay, İstanbul'da düzenlenen fuarda Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Reklam
Reklam

70 ülkenin katılımının beklendiği ve dünyanın sayılı fuarlarından olan EMITT'ın önemine işaret eden Özbay, organizasyona katkı sağlayanlara da teşekkür etti.

-Esenlik, Yeşiltepe'de ikinci şubesini açtı-

Malatya Belediyesi'ne bağlı Esenlik firması, Yeşiltepe'deki ikinci şubesini hizmete açtı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin Yeşiltepe'de yaptığı yatırımlara şube açarak destek verdiklerini belirtti.

Vatandaşlardan da gelen talep üzerine Tektut mevkisinde yeni bir şube açtıklarını kaydeden Boyraz, böylece Malatya'daki şube sayılarının 25'e yükseldiğini, il dışındakilerle toplam 29 şubenin hizmet verdiğini ifade etti.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: